Blank Cover Image
このページのQRコード

The Frozen and chilled meat trade : a practical treatise by specialists in the meat trade

種類:
図書
責任表示:
A.H. Armstrong ... [et al.]
出版情報:
London : Gresham, 1929
著者名:
Armstrong, Arthur Henry  
注記:
***記述は遡及データによる
所蔵情報
Loading availability information
子書誌情報
Loading
タイトルが類似している資料

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

Besant, William Henry, 1828-1917, Ramsey, A. S. (Arthur Stanley), 1867-

G. Bell

Gerrard, Frank

Northwood Publications Ltd.

STIMSON, LEWIS A.

LEA & FEBIGER

McCoy, John Henry, 1912-, Sarhan, M. E.

Van Nostrand Reinhold

McCoy, John Henry, 1912-

AVI Pub. Co.

Stanford, Craig B. (Craig Britton), 1956-, Bunn, Henry Thomas, III

Oxford University Press

McCoy, John Henry, 1912-

AVI Pub. Co.

Brown & Sharpe Co.

Brown & Sharpe

Martin, Geoffrey

Crosby Lockwood