Blank Cover Image
このページのQRコード

Meat technology : a practical textbook for student and butcher. 4th ed.

種類:
図書
責任表示:
by Frank Gerrard
出版情報:
London : Leonard Hill, c1971
著者名:
Gerrard, Frank <DA07849489>  
注記:
***記述は遡及データによる
所蔵情報
Loading availability information
子書誌情報
Loading
タイトルが類似している資料
1. Meat technology : a practical textbook for student and butcher. 3rd ed
, Leonard Hill , 1964

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

Pearson, A. M. (Albert Marchant), 1916-, Dutson, T. R.

Elsevier Applied Science

Gerrard, Frank

Northwood Publications Ltd.

日本食肉消費総合センター

日本食肉消費総合センター

Meeks, Dorothy R., Koch, Marianna Jones, Moran, Lois Pearson, Geronsin, J. R.

C. V. Mosby Co.

American Meat Institute Foundation

Freeman

Cameron, A. T. (Alexander Thomas), White, Frank David

J. & A. Churchill

Levie, Albert

Avi Pub.

Levie, Albert

Avi Pub.

Cameron, A. T. (Alexander Thomas), White, Frank David, Dlory, George E.

J. & A. Churchill