Blank Cover Image
このページのQRコード

Meat technology : a practical textbook for student and butcher. 3rd ed

種類:
図書
責任表示:
Gerrard, Frank
出版情報:
London : Leonard Hill, 1964
著者名:
Gerrard, Frank <DA07849489>  
注記:
Previous ed.(B51-11335)1951
所蔵情報
Loading availability information
子書誌情報
Loading
タイトルが類似している資料
1. Meat technology : a practical textbook for student and butcher. 4th ed.
by Frank Gerrard , Leonard Hill , 1971

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

Pearson, A. M. (Albert Marchant), 1916-, Dutson, T. R.

Elsevier Applied Science

Gerrard, Frank

Northwood Publications Ltd.

日本食肉消費総合センター

日本食肉消費総合センター

Meeks, Dorothy R., Koch, Marianna Jones, Moran, Lois Pearson, Geronsin, J. R.

C. V. Mosby Co.

American Meat Institute Foundation

Freeman

Cameron, A. T. (Alexander Thomas), White, Frank David

J. & A. Churchill

Levie, Albert

Avi Pub.

Levie, Albert

Avi Pub.

Cameron, A. T. (Alexander Thomas), White, Frank David, Dlory, George E.

J. & A. Churchill