>> Amazon.co.jp
このページのQRコード

A dictionary of Japanese food : ingredients & culture. 1st ed

種類:
図書
責任表示:
Richard Hosking
出版情報:
Rutland, Vt. ; Tokyo : Charles E. Tuttle, 1996
著者名:
Hosking, Richard  
ISBN:
9780804820424 [0804820422]  CiNii Books  Calil
注記:
Bibliography: p. 239
所蔵情報
Loading availability information
子書誌情報
Loading
タイトルが類似している資料

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

McGregor, Richard

Yenbooks

Mullins, Mark, Young, Richard Fox

E. Mellen Press

Powers, Richard Gid, 1944-, 加藤, 秀俊(1930-), Stronach, Bruce

Greenwood Press

Farrall, Arthur William, 1899-, Basselman, James A.

Interstate Printers & Publishers

FFIジャーナル編集委員会

FFIジャーナル編集委員会

Bender, Arnold E. (Arnold Eric)

Butterworths

4 図書 Culture

Sapir, Edward, 1884-1939, Darnell, Regna, Irvine, Judith T., Handler, Richard, 1950-

Mouton de Gruyter

Goodman, David, 1938-, Redclift, M. R., 1946-

Routledge

Gilliland, Stanley E., 1940-

CRC Press

Krouse, Carolyn R.

C.E. Tuttle