Blank Cover Image
このページのQRコード

The cooking of Provincial France. Rev. [ed.]

種類:
図書
責任表示:
by M.F.K. Fisher and the editors of Time-Life Books ; photographed by Mark Kauffman
出版情報:
New York : Time-Life, 1969, c1968
著者名:
シリーズ名:
Foods of the world <BA14162693>
注記:
Text: 208 p., recipes: 112 p
所蔵情報
Loading availability information
子書誌情報
Loading
タイトルが類似している資料

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

辻, 静雄(1933-), Sutherland, Mary, 1947-, Fisher, M. F. K. (Mary Frances Kennedy), 1908-

Kodansha International, Distributed in the U.S. by Kodansha International/USA through Harper & Row

Hoskins, W. G. (William George), 1908-

Macmillan, St. Martin's Press

Claiborne, Craig, Franey, Pierre, Time-Life Books, Kauffman, Mark

Time-Life Books

たかぎ, なおこ(1974-), 陳, 怡君

江西科学技术出版社

Fisher, M. F. K. (Mary Frances Kennedy), 1908-, 北代, 美和子

晶文社

何, 天兰, Milner, Rebecca, 中原, 一歩(1977-), 宮崎, 純一

中国地图出版社

Peterson, T. Sarah

Cornell University Press

正木, 英子

文潮出版

Provost, Joseph J., Colabroy, Keri L., Kelly, Brenda S., Wallert, Mark

Festa, Lynn M. (Lynn Mary)

Johns Hopkins University Press

岡崎, 桂一郎, 伊藤, 尚賢

新橋堂