Blank Cover Image
このページのQRコード

The cooking of Italy

種類:
図書
責任表示:
by Waverley Root and the editors of Time-Life Books ; photographed by Fred Lyon
出版情報:
New York : Time-Life Books, [1968]
著者名:
シリーズ名:
Foods of the world <BA14162693>
注記:
"Recipe instructions by Geraldine Schremp."
Text: 208 p., recipes: 104 p
所蔵情報
Loading availability information
子書誌情報
Loading
タイトルが類似している資料

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

Wechsberg, Joseph, 1907-, Lyon, Fred, Time-Life Books

Time-Life Books

Stanley, Steven M., 1941-

W.H. Freeman

Leonard, Jonathan Norton, 1903-1975, Time-Life Books, Greene, Milton

Time-Life Books

Sartorio, Henry Charles

A.M. Kelley

Time-Life Books

The Century

4 図書 Waverley novels

Scott, Walter, Sir, 1771-1832

A. & C. Black, 1886-1887

10 図書 Idea life books

あいであ・らいふ

Adam and Charles Black

山と渓谷社

6 図書 An Italian visit

Day Lewis, C. (Cecil), 1904-1972

J. Cape

Metcalfe, Andrew V., Cowpertwait, Paul S.P., SpringerLink (Online service)

Springer-Verlag New York