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A history of food

種類:
図書
責任表示:
by Maguelonne Toussaint-Samat ; translated from the French by Anthea Bell
出版情報:
Oxford, UK ; Cambridge, Mass. : Blackwell Reference, 1992
著者名:
Toussaint-Samat, Maguelonne, 1926-  
ISBN:
9780631177418 [0631177418]  CiNii Books  Calil
注記:
Translation of: Histoire naturelle & morale de la nourriture
Includes bibliographical references and index
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1 図書 Food in history

Tannahill, Reay

Stein and Day

Kitching, R. L. (Roger Laurence), 1945-

Cambridge University Press

Kiple, Kenneth F., 1939-, Ornelas, Kriemhild Coneè

Cambridge University Press

Toussaint-Samat, Maguelonne, 1926-, 吉田, 春美

河出書房新社

9 図書 Foods

Vernon, Alice R.

Changing Times Education Service, EMC Pub.

Toussaint-Samat, Maguelonne, 1926-, 橋口, 久子(1959-), 玉村, 豊男(1945-)

原書房

Foucault, Michel, 1926-1984, Hurley, Robert

Penguin

Peterson, T. Sarah

Cornell University Press

Peters, Robert Anthony, 1926-

H. Mifflin

Gordon & Breach Science Publishers