Blank Cover Image
このページのQRコード

The science of meat and meat products

種類:
図書
責任表示:
drawings by Evan L. Gillespie
出版情報:
San Francisco ; London : Freeman, 1960.
著者名:
American Meat Institute Foundation <DA02647487>  
シリーズ名:
A series of books in agricultural science, animal science <BA04427805>
注記:
Includes bibliographies and index
所蔵情報
Loading availability information
子書誌情報
Loading
タイトルが類似している資料
1. The science of meat and meat products. 2d ed
Edited by J. F. Price and B. S. Schweigert , W. H. Freeman , 1971

類似資料:

1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 

American Meat Institute Foundation, Price, James Franke, 1932-, Schweigert, B. S.

W. H. Freeman

Pearson, A. M. (Albert Marchant), 1916-, Dutson, T. R.

Elsevier Applied Science

日本食肉消費総合センター

日本食肉消費総合センター

Bailey, Allen J, Light, N. D. (Nicholas D.)

Elsevier Applied Science

Levie, Albert

Avi Pub.

Pearson, A. M. (Albert Marchant), 1916-, Dutson, T. R.

Elsevier Applied Science

Levie, Albert

Avi Pub.

Karmas, Endel

Noyes Data Corp.

12 図書 Meat science

Lawrie, R. A. (Ralston Andrew)

Pergamon Press